Textures
Elements
Espais
Llum

Perquè no som de pedra...

Darrera un símbol que fa referència a la marca universal que utilitzaven els mestres constructors per a firmar les seves construccions, hi ha una empresa que fa honor al seu nom: una empresa viva que ha apostat per la construcció sana i sostenible i que aplica, sempre que pot, els principis de la bio construcció a cada un dels seus projectes.

La bio construcció cerca el equilibri entre la natura i l'artifici de construir. Entre el ser humà i el seu entorn edificat. I en això basa Pedra Viva la seva feina, amb un sentit de la responsabilitat que definim com sentit comú.

Apostem per la reconciliació de les persones i la construcció amb la natura, i ho aconseguim gràcies a la combinació de tècniques i materials tradicionals amb sistemes de construcció versàtils e innovadors en qualitat i disseny.

El resultat és innegable, ja què es tradueix en vivendes de qualitat, energèticament eficients, respectuoses amb l'entorn i sanes per a qui les habiten. I per a Pedra Viva, es tradueix, a més a més, en una satisfacció, la de contribuir, amb el nostre granet d'arena a la conservació de la natura.


Anem per feina!!! però amb capet...

...i perquè no dir-ho, amb cor. Cada persona és única i cada projecte també. És per això que abans de començar cada treball, l'equip de Pedra Viva posa tota la seva atenció en escoltar i entendre el que el client necessita. Tant per poder donar forma a l'espai que el client ha imaginat, com per poder assessorar-lo i ajudar-lo a definir-ho quan no ho té clar. Aquest és sempre el punt de partida des de el qual cercarem l'harmonia global del projecte. Però no sense mimar cada detall i posar especial atenció en els acabats, perquè cap aspecte de la construcció ( elements, espai, llum o textures ) es deixa a l'atzar.

A Pedra Viva, a més a més, li oferim diferents fórmules d'encarar el treball. I encara que la transparència i la comunicació serà sempre fluida, el client, en funció de les seves necessitats i disponibilitat, podrà decidir el grau d'implicació al projecte: participar de cada decisió, o confiar-ho tot al nostre criteri. Gestionarem tot el que sigui relatiu a l'obra amb gran professionalitat, ja que disposem amb un grup d'especialistes en diferents camps, i el millor criteri. Un criteri basat en la bio construcció.

A reformes petites, grans solucions...

I a les grans, també. Construccions rústiques o urbanes, obres menors o majors, reformes parcials o integrals, ... Res fuig al nostre treball, ja que l'equip de Pedra Viva engloba diferents tipus de reforma i encara cada un d'ells amb la mateixa il·lusió i amb solucions a mida segons cada cas.

Treballar en equip amb professionals experts en diferents àrees ens permet englobar qualsevol tipus de reparacions, obra, carpinteria, climatització, pladur, sanejaments, etc,...

I fer-ho sempre baix el prisma de la bio construcció, que du implícita la qualitat i la certesa d'uns resultats a llarg termini i que perduraran.

La clau: no començar mai per les teulades...

Les gestions i la coordinació alhora de començar una obra poden desanimar a qualsevol. Però no a Pedra Viva, l'acompanyarem a cada passa i li llevarem la temptació de començar sense ordre ni criteri i a resoldre les diferents qüestions que se sorgeixen durant l'obra. A més a més d'assessorar, també estudiarem la viabilitat i les possibilitats del projecte, així com la seva integració a l'entorn.

Participarem, també, en la coordinació dels diferents professionals i farem que tot el procés de construcció sigui fluid i àgil.

I abans del que es pensa, la seva obra estarà acabada...per les teulades!!!

La teva vivenda, es nostra també...

Des de el mateix moment en què vostè decidesqui que Pedra Viva s'encarregui de la gestió integral del seu projecte, la seva casa serà nostra també, les seves preocupacions també seran nostres. I amb la mateixa responsabilitat que ens la confia, ens comprometem a gestionar-la fins que acabi l'obra.

Ens ocupem des de el disseny de la mateixa fins l'entrega de claus. I ho farem amb la l'agilitat extra que suposa la "clau en ma", ja que amb aquest servei es redueixen els terminis d'execució, es controla millor la qualitat final i es compleixen més fàcilment els objectius marcats. Vostè veurà els resultats, què, gràcies a l'experiència de Pedra Viva, i al seu equip de professionals independents ( arquitectes, enginyers, dissenyadors, fontaners, electricistes, pintors, fusters,...) desitgem siguin els esperats.